top of page
47577695_10214639802042671_1349768681940

THE FAMILY PONDMAN & CO

Wij zijn The Family Pondman & Co. We zijn een groep jonge enthousiaste musici die in verschillende bezettingen met elkaar samenwerken. We treden zowel in zijn geheel als in duo-, trio-, kwartet-, en kwintetvorm op. We spelen bij (huiskamer)concerten, bruiloften, diners, recepties, uitvaartplechtigheden of andere gelegenheden naar wens.

Houdt u van klassieke muziek of jazz? Of wilt u graag allebei? Dan bent u bij The Family Pondman & Co aan het goede adres. Klassieke werken worden afgewisseld met bekende jazz standards, opera aria’s met filmmuziek, en musical nummers met swingende tango’s.

The Family Pondman & Co bestaat uit:

Emma Van Haaren (1995): altviool & ukelele
Liza Pondman (1993): cello, ukelele & alt
Lonne Pondman (1991): viool, altviool & sopraan
Walther Pondman (1990): klarinet, saxofoon & tenor
Masha Galperina (1989): piano

ACADIA TRIO

acadia.jpg

Dit pianotrio is; persoonlijk, gevarieerd en verrassend. Alle musici zijn afgestudeerd met ruime ervaring in het verzorgen van optredens op diverse locaties. Het pianotrio kunt u boeken voor een sfeervolle omlijsting van uw receptie, huwelijk, diner of speciale gelegenheid. Zowel achtergrondmuziek als concertmatige intermezzo’s.

Het pianotrio is een jong en veelbelovend ensemble dat zich voornamelijk richt op het klassieke genre, maar zij maken geregeld uitstapjes naar filmmuziek en jazz. Zij spelen bij allerlei gelegenheden en vullen met hetzelfde gemak een grote concertzaal als een huiskamer met hun muziek. Acadia bestaat uit afgestudeerde musici. 

Dit pianotrio speelt een fris programma, toegankelijk en gevarieerd: van Bach, klassiek tot pop en de Argentijnse Tango. Speciale verzoeken zijn in overleg mogelijk.

Het ensemble is een akoestisch trio. De plaatsing van het ensemble is daardoor flexibel en het lukt vrijwel altijd om zonder uitversterking te spelen. De warme klanken van de viool, klarinet, saxofoon, piano, zang en het gevarieerde repertoire, maakt het trio een sfeervolle muzikale aanwezigheid.

Het pianotrio bestaat uit:

  • Masha Galperina (pianiste)

  • Walther Pondman (klarinettist, saxofonist, tenor)

  • Lonne Pondman (violiste, altvioliste, sopraan)

CAMELIA QUARTET

19577414_10210747995949951_4708665162127

Het repertoire van het pianokwartet is met zekerheid “breed” te noemen. Het ensemble laat een levendige afwisselende repertoire-keuze horen met klassieke en moderne componisten.

Prachtige (on)bekende duetten en aria’s komen aan bod, maar ook lichte muziek zoals tango’s, filmmuziek en jazz ballads worden uitgevoerd. Kortom: een kwartet dat van bijna alle markten thuis lijkt te zijn en garant staat voor een veelbelovend programma.

Het kwartet is opgericht begin 2016 en alle musici zijn cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. 

Sinds de oprichting geeft het ensemble concerten in variabele bezettingen; zo kunnen in een programma duo’s, trio’s en kwartetten worden geprogrammeerd. De te spelen werken worden door de musici mondeling toegelicht. Zij kunnen geboekt worden voor luisterconcerten of achtergrondmuziek bij feesten/recepties, etc.

U haalt een mini-orkest in huis met alle verfijning, klasse en stijl van klassieke muziek tot jazz, filmmuziek en popmuziek. Een kwartet met gevarieerde muziek geeft een bijzonder exclusieve uitstraling aan uw gelegenheid. Één van de meest belangrijke kwaliteiten van dit kwartet is de uitstraling van professionaliteit, stijl en goede smaak. Vooral de combinatie van de klanken van de instrumenten aangevuld met zang is heel prettig om te horen en geeft een extra chique uitstraling.

Het pianokwartet bestaat uit:

  • Masha Galperina (pianiste)

  • Walther Pondman (klarinettist, saxofonist en tenor)

  • Liza Pondman (celliste en mezzo-sopraan)

  • Lonne Pondman (violiste, altvioliste en sopraan)

bottom of page